GE Healthcare Academy

Utdanning betyr noe. Forbedre ferdighetene dine kontinuerlig med skreddersydde utdanningsløsninger for å sikre best mulig pleie for pasientene dine.

Velkommen til GE Healthcare Academy!

GE Healthcare tilbyr et bredt spekter av utdanningstilbud, enten du er kliniker, tekniker eller fysiker. Fra teknisk og klinisk opplæring i klasserom, online opplæring til våre omfattende muligheter for videreutdanning, kan vi hjelpe deg med å fylle dine opplæringsbehov. Vi tilbyr også dedikerte utdanningsforum der du kan holde deg oppdatert med de siste nyhetene og verktøyene innen din spesialitet.

Hvilken type kurs og opplæring leter du etter?

Bli med i våre utdanningsplattformer og brukerklubber


Gi deg selv dypere kunnskap om kliniske trender og om ditt utstyr på våre dedikerte utdanningsplattformer for GE-brukere. Her finner du alt du trenger for å utvide din ekspertise og holde deg oppdatert med de siste nyhetene samt verktøyene innenfor din spesialitet.
Plattformene tilbyr nyheter, pedagogiske opplæringsvideoer og tips & triks som kun er tilgjengelig for medlemmer.
Bli med i fellesskapet og finn ut mer nedenfor.

 • Klinisk utdanningsplattform:
  WeConnect.com

  Lær nye teknikker og øk ferdighetene dine på vår kliniske utdanningsplattform, WeConnect. Her finner du klinisk innhold for bildemodaliteter som CT, MR, MI, Røntgen, kirurgisk bildebehandling, mammografi samt for brukere av overvåking, ventilasjon, anestesi, EKG og nyfødt medisin.

  • Online opplæring og klasserom
  • E-læring
  • 
  Webinarer
  • 
  Publikasjoner
  • Applikasjonsstøtte på flere språk

  Bli med i weconnect.gehealthcare.com.

 • Ultralyd brukerklubber

  GE Ultralyd brukerklubber tilbyr en utmerket måte for deg til fortsatt å lære og utvikle din ekspertise på GE ultralydsystemer. Fordelene med klubbmedlemskap er mange. Klubbens nettsteder og e-poster til medlemmene tilbyr nyheter, pedagogiske produktvideoer samt tips og triks som kan hjelpe deg med å utnytte den fulle kraften i ditt GE ultralydsystemet.

  Vi har 5 klubber tilgjengelig:
  •  LOGIQ™ Club
  •  Vivid™ Club
  •  Voluson™ Club
  •  ABUS Club
  •  Versana Club

  Vi har også en dedikert plattform for klinikere, som er spesialisert på Point of Care Ultralyd: POCUS Hub 

Ultralyd fjernundervisning

Benytt anledningen til å registrere deg for personlig opplæring på nettet.
Finn fagområdet ditt og bestill tid med en av våre applikasjonsspesialister nedenfor.

 • BRUKERMØTER

  Vi organiserer brukermøter gjennom hele året for ulike modaliteter. Det er en god måte å dele erfaringer, bli kjent med kollegaer innen samme fagfelt og lære om den siste utviklingen innen bestemte områder. Kontakt oss for å finne ut mer om kommende brukermøter innenfor ditt produktområde

 • APPLIKASJONSOPPLÆRING

  Denne typen utdanning inkluderer klinisk eller teknisk applikasjonsopplæring som ofte er knyttet til installasjon av nye systemer. Vi tilbyr også oppfølging av klinisk applikasjonsopplæring, teknisk opplæring, og repetisjon. Ta kontakt med oss dersom du trenger applikasjonsopplæring. Du kan også sjekke ut våre remote ultralydkurs med nordiske applikasjonsspesialister

 • GJENNOMFØR GJERNE DINE EGNE KURS HOS OSS

  Hvis du er interessert i å organisere dine egne kurs/ opplæring eller workshop i våre lokaler, vennligst kontakt oss. Vi vil finne en passende løsning, for eksempel i kombinasjon med et klinisk eller teknisk kurs som vi organiserer.

Motta invitasjoner til brukermøter, opplæring og webinarer innenfor ditt produktområde ved å registrere deg her.

Du kan når som helst endre dine preferanser for informasjon eller avregistrere deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre kurstilbud eller ikke finner det kurset du ønsker deg.

JB00065NO