Om oss

Kobler inn den menneskelige siden av helsevesenet

I GE HealthCare ser vi muligheter gjennom innovasjon. Vi samarbeider med kundene våre for å oppfylle helsevesenets største potensial gjennom banebrytende medisinsk teknologi, intelligente enheter og behandlingsløsninger. Bedre verktøy som gir bedre pasientpleie. Sammen bygger vi ikke bare en friskere fremtid, men etterlever også formålet om å skape en verden der helsevesenet ikke har noen grenser.

~$1B

Årlig FoU- og produktinvestering i 2021

4M+

Installert baseutstyr

1B+

Pasienter støttes årlig

200+

Programvare for avbildning

Helseinnovasjon

Global skala, lokale behov

Presisjonspleie

Bærekraftige tilnærminger

GE HealthCares innovasjon muliggjør enkel, tilkoblet og nøyaktig behandling.

Møt lederteamet vårt

Organisasjonen vår ledes av en gruppe ledere som tror på forskjellen GE HealthCare gjør for interessentene over hele verden. De går foran med visjonen vår om helsevesenets neste epoke.

"Når vi jobber for å skape en verden der helsevesenet ikke har noen grenser, må vi fortsette å utvikle produkter og tjenester som er like unike som pasientene og leverandørene. Vi vil oppnå dette ved å omfavne ulike team som støtter og respekterer hverandres perspektiver og forskjeller. Når folk føler seg akseptert, respektert og verdsatt, har vi makt til å løse de mest presserende utfordringene i helsevesenet og forbedre pasientresultatene i hele verden."

Abigail Epane-Osuala, Chief Diversity, Equity, and Inclusion Officer & HR Strategic Initiatives

Etterlevelse av formålet

Vi drives av formålet om å skape en verden der helsevesenet ikke har noen grenser. Sammen digitaliserer vi helsetjenester, driver produktivitet for å forbedre pasientenes liv og skaper meningsfylt effektivitet for leverandører, helsesystemer og forskere over hele verden.

50K

Ansatte i hele verden

160+

Land i verden

11K+

Patenter tildelt globalt

Har du spørsmål? Vi hører gjerne fra deg.

JB00158NO